DIAGNOSTIČNI CENTER BLED

4. MAREC 2017

Vizija: "POSTATI VODILNI DIAGNOSTIČNI CENTER V SLOVENIJI"

 

Poslanstvo, ki nas vodi pri našem delu, je:

"Strokovno, zaupno in prijazno zdraviti bolne ter preprečevati zdravim, da bi zboleli."

 

Medtem, ko so vrednote, okoli katerih podjetje gradi svojo organizacijsko kulturo, strokovnost, celostna obravnava pacientov, prijaznost in skrb za pacienta, ažurnost in učinkovitost, zaupnost, kakovost in varnost..

 

"Zelo smo ponosni, da smo že leta 2014 uspešno pridobili mednarodno akreditacijo kanadske akreditacijske hiše ACI (Accreditation Canada International)."

Diagnostični center Bled je ustanovil Dr. Milan Gorenšek, dr. med., 18. decembra 1992.  Diagnostični center Bled je tako postal prvi zasebni diagnostični center v Sloveniji. Podjetje je pridobilo tudi koncesijo Ministrstva za zdravje RS za opravljanje dela v zdravstvu in sklenilo pogodbo z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Tako je bilo od vsega začetka mogoče opravljati preiskave tudi na napotnico.

"Bistvo našega centra je v tem, da lahko v najkrajšem možnem času na podlagi vseh potrebnih preiskav, postavimo diagnozo. Ta diagnoza je temelj poti, ki jo prehodi pacient do svojega zdravja."

SHARE

OBJAVE

Odločilni trenutek

4. september 2017

Diagnostični center Bled

4. marec 2017

Srečanje prijateljev

17 junij 2017

KLJUČNE BESEDE

Diagnostični center Bled zasebni diagnostični center vrhunska kakovost Artkontakt Studio Bast Stane Jeršič ArtkontaktStudioBast Slovenija

GALERIJA PROJEKTOV

All content © ARTKONTAKT STUDIO BAST, 2017. All rights reserved.